Dorim sa va ajutam privind problema dvs.

Pe aceasta pagina veti putea vedea cateva intrebari frecvente pe care abonatii ni le adreseaza. Asadar, va invitam sa cititi aceasta pagina inainte de a adresa o intrebare catre asistenta.

 • Aplicatii IPTV
 • Probleme/Sesizari
 • Conexiune
 • Despre servicii

Inca ai nevoie de ajutor?

Daca nu ai gasit solutia la problema ta aici, atunci contacteaza-ne folosind metodele de mai jos. Va precizam faptul ca in anumite ore este posibil sa primiti raspuns mai greu, in principiu noaptea care este in afara programului de lucru.

 • Da. Acceptam platile prin card, insa va rugam sa aveti aproape aplicatia de banking deoarece platile de pe FoxTvRo sunt securizate, iar astfel veti avea nevoie sa confirmati tranzactia.
 • Serviciile noastre sunt compatibile cu toate aplicatiile care suporta tehnologia IPTV. Nu aveti nevoie decat de un dispozitiv ce suporta o astfel de aplicatie si de internet! Fara antene satelit sau cabluri conectate prin casa care incurca.
 • TV > Smart TV – recomandam: Smart IPTV, Net IPTV sau SS IPTV. Daca aveti un televizor normal va trebui sa cumparati un MAG sau un android box. Contactati asistenta pentru indrumare detaliata.
 • Android: GSE Smart IPTV / Smart IPTV Romania / IPTV – toate acestea fiind disponibile pe toate dispozitivele cu Android, inclusiv Android box.
 • iOS: Flex IPTV / GSE SMART IPTV

Nota: daca nu stiti cum sa va urcati playlist-ul, atunci urmariti blog-ul pentru tutoriale video ale tuturor aplicatiilor: BLOG

Atentie: aceste aplicatii le recomandam noi, insa orice aplicatie contine „IPTV” ar trebui sa fie compatibila cu serviciile noastre.

 • Daca doriti sa efectuati o plata prin PayPal, va rugam sa deschideti un ticket din contul de client catre asistenta, iar acestia va vor indruma inspre a plati folosind PayPal.

Serviciile FoxTv Romania se activeaza manual de catre operatori.
Platile vor fi verificate si aprobate de catre operatorii nostri de luni pana duminica. Fusul orar din UK. La ore tarzii este posibil ca niciun operator sa fie disponibil. Va rugam sa fiti intelegatori.
Dupa efectuarea platii va rog sa deschideti ticket din contul de client sa declarati plata spre activare cu titlu (plata factura) sau sa ne contactati prin Telegram la adresa mentionata pe site (MODALITATEA CU RASPUNS CEL MAI RAPID).
Un operator va trata comanda dumneavoastra in programul de lucru sus mentionat.
Atentie dupa ce va fi verificata plata si serviciul va fi activat veti fi notificat prin e-mail si veti vedea statusul activ la comanda dumneavoastra.
Informațiile de acces le găsiți în contul dumneavoastră de pe site in zona products/services/iptv detalii (butonul verde) si sunt trimise si prin email, verificati si in spam.
Va multumim pentru rabdare si buna intelegere!

#IPTVRomania

FoxTvRo pune la dispozitia dumneavoastra 3 tipuri de licente in functie de necesitatile dumneavoastra.
Inainte sa alegeti un abonament trebuie sa stiti ce dispozitive aveti si ce aplicatii aveti instalate in dispozitive.
Licenta pentru 1 TV si maxim 4Tv simultan, permite vizionarea doar intr-o singura locatie pe un singur ip fix public.
Licenta pentru 1 TV + 1 MOBIL simultan, permite vizionarea pe 1 TV si 1 Tableta/Smart Phone Android/iOS pe WI-Fi, 4G, 3G all ip public.
Licenta pentru 2 TV + 2 MOBILE simultan, permite vizionarea pe 2 TV si 2 Tablete/Smart Phone /Android/iOS pe WI-Fi, 4G, 3G all ip public.
Licenta pentru 3 TV + 3 MOBILE simultan, permite vizionarea pe 3 TV si 3 Tablete/Smart Phone /Android/iOS pe WI-Fi, 4G, 3G all ip public.
Licenta pentru 1 MOBIL permite vizionarea pe 1 Tableta/Smart Phone /Android/iOS pe WI-Fi, 4G, 3G all ip public.
Licenta pentru 2 MOBILE simultan permite vizionarea pe 2 Tablete/Smart Phone /Android/iOS pe WI-Fi, 4G, 3G all ip public.
Licenta pentru 1 STB MAG permite vizionarea pe 1 dispozitiv MAG intr-o singura locatie pe un singur ip fix public.
Alegeti licenta dorita in functie de necesitatile dumneavoastra si continuati pana la finalizarea platii.
După ce ați confirmat plata conectați-vă în contul dumneavoastră creat pe site-ul nostru FoxTvRo și acolo aveți evidenta serviciului activat+detalii de acces la serviciu achiziționat in zona products/services click pe el pana ajungeti la butonul verde IPTV Service Details apoi iar click pe butonul verde si veti gasi url m3u. Odata ce serviciul este activat informatiile de acces la serviciu sunt trimise si prin e-mail (verificati bine chiar si in spam).
Atenție odată ce ați ales o licenta lunar, trimestrial, semestrial, anual pe viitor trebuie sa platiti facturile manual.
Facturile se trimit automat din sistem cu 5 zile inainte sa expire serviciile si va recomandam sa le platiti inainte sa ajunga la data scadenta, astfel veti evita suspendarea automata din sistem a serviciilor FoxTvRo.
Dacă doriți anularea licentei, in orice moment puteti sa apasati butonul rosu din contul dumneavoastra (Cancellation) si un operator va trata cererea dumneavoastra de anulare a licentei in cel mai scurt timp in functie de cum alegeti dumneavoastra anularea : la perioada de plata sau imediat.

FoxTvRo pune la dispoziția clienților servicii interactive de televiziune digitala Românească în format IPTV la cea mai stabila și garantata calitate: SD/HD/Full-HD/2K si 4K.
Serviciile pot fi accesate prin intermediul internetului de pe orice continent cu anumite dispozitive și aplicații destinate iPTV.
Echipa FoxTv Romania cu o experiența bogata în industria de transmitere a canalelor TV romanești și transformarea lor în format digital IPTV, garantează clienților un bitrate stabilit în funcție de formatul canalului și calitatea audio/video: SD= 1,2 Mbps, FHD=3,1 Mbps, 2K=5-10 Mbps , 4K=10+ Mbps.
Cu serviciile oferite de FoxTvRo va permite încărcarea canalelor instant în dispozitivele și aplicațiile destinate IPTV oriunde și prin orice tip de conexiune la internet: FIBRA, ADSL,Wii-Fi, 4G ,3G.

Desigur ca da. Avem o politica de returnare pe care o respectam. Va rugam sa urmariti link-ul din josul paginii al site-ului „Returns/Refund Policy” si acolo veti gasi mai multe detalii despre modalitatile prin care iti poti primii bani inapoi in cazul in care vrei sa renunti pur si simplu la servicii.

 • In cazul in care ati sesizat faptul ca mai multe canale nu functioneaza, atunci va rugam sa verificati intai conexiunea dvs. la internet, iar mai apoi dispozitivul de pe care vizionati sau incercati un alt dispozitiv pentru a testa serviciile daca functioneaza.
 • Daca toate testele au aratat ca problema persista si este o defectiune tehnica de la noi, va rugam sa ramaneti calmi deoarece avem alerte si stim cand se intampla o astfel de situatie, iar daca se intampla lucram pentru a remedia in cel mai scurt timp. In cazul in care se lucreaza la programe pentru o mai buna functionare, nu veti fi anuntati in prealabil. Astfel, rugam sa va pastrati calmul, iar daca in maximum doua ore canalele nu revin la normal, deschideti un ticket catre asistenta.
 • Daca nu sunteti sigur de conexiunea de internet, mai intai recomandam sa achizitionati un trial pentru a vedea cum se comporta. Pentru canalele SD aveti nevoie de minim 1 mbps download, canalele FULL HD = 5-8 mbps download, iar 4K = 10+ mbps download.
 • In cazul televizoarelor va recomandam sa mufati cablu de internet direct in acesta daca este posibil.
Mai sus