NOTA: NU detinem pagina Facebook si NU ne promovam serviciile prin Facebook sau orice alta retea de socializare. Va rugam sa evitati anunturile de pe retelele sociale!

Va informam cu privire la faptul ca anumite persoane sau entitati au copiat parti sau chiar intregul site al marcii FoxTvRo. NU putem raspunde de cei care cumpara servicii din alte parti crezand ca sunt serviciile noastre.

NU colaboram cu nimeni si NU o vom face. Serviciile noastre se pot achizitiona DECAT de pe acest website. In cazul in care un re-vanzator a precizat faptul ca ofera grila FoxTvRo, cereti un test pentru a va convinge.

Stati departe de aceste site-uri indiferent daca mai precizeaza sau nu ca ofera servicii FoxTvRo, insa faptul ca apar aici inseamna ca au avut intentii rau-voitoare candva.

Mai jos vom preciza DOAR cateva dintre cei care urmaresc sa ne copieze la orice pas si care incearca sa tepuiasca lumea mintind ca ofera serviciile noastre:

blacklistt 1024x640 - Lista Neagra FoxTvRo IPTV Romania Online

Nota: Aceasta lista (blacklist sau lista neagra) se poate actualiza in orice moment fara o notificare in prealabil a vizitatorilor, astfel va rugam sa frecventati aceasta pagina.

Mai sus