Termeni și Condiții FoxTvRo

Acești termeni și condiții conturează regulile și regulamentele privind utilizarea site-ului FoxTvRo si serviciile oferite clientilor prin intermediul lui.

1.Prin accesarea acestui site presupunem că acceptați acești termeni și condiții.

1-Nu continuați să utilizați FoxTvRo dacă nu sunteți de acord să luați toți termenii și condițiile menționate în această pagină si nici un serviciu nu poate fi achizitionat fara sa semnati electronic la inregistrare.

2-Persoana care se inregistreaza, loghează si utilizeaza serviciile furnizate de "FoxTvRo"  pe acest site respectă Termenii și condițiile acceptate electronic la inregistrare in caz contrar inregistrarea nu poate fi realizata fara semnarea electronica prin bifarea casuteti : Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile.

3-Următoarea terminologie se aplică acestor Termeni și Condiții, privind declarația de confidențialitate și declarație de respingere a răspunderii și toate acordurile: "Client" si Companie "FoxTvRo"

2-Toți termenii se referă la oferta, acceptarea și luarea în considerare a plăților necesare pentru realizarea procesului de acces la serviciile achizitionate cu asistență tehnica prin Telegram si tutorialele puse la dispozitie vizibil pe site FoxTvRo pentru client în modul cel mai adecvat, în scopul expres de a satisface nevoile clientului în ceea ce privește furnizarea serviciilor declarate pe site FoxTvRo, în conformitate cu și sub rezerva legii dominante din tara care accesati servicul FoxTvRo.

2. FoxTvRo oferă clienților servicii de difuzare canalelor tv online în format IPTV compatibil cu toate dispozitivele si aplicatiile destinate IPTV doar prin intermediul internetului, incepand cu test de 24 ore si posibilitatea de upgrade  dupa perioada de test 24 de ore in care clientul a testat si  a decis abonarea.
Abonarea se refera doar la perioada platita in avans pentru acces la pachetul achizitionat si extinderea pachetelor conform etapelor de plata asa cum sunt prezentate aici: 

Grafica de plati pentru extinderea serviciilor FoXipTvRo: 
Client nou: Trial 24h Gratuit/Upgrade prima luna, urmatoarea extindere va fi pentru un trimestru sau mai mare, la alegerea clientului.

4-FoxTvRo garantează clienților și se angajează să mențină servicii online cu numărul minim de 180  canale TV Românesti, așa cum a fost oferită clientului în perioada  de test 24 de ore. FoxTvRo nu se face resposabil de dispozitivele folosite de client si nici de banda pasanta de internet de la furnizorul sau si nu garantam pentru ele.

3. FoxTvRo își rezervă dreptul de a adăuga unul sau mai multe canale pentru a îmbunătăți grila și de a elimina unul sau mai multe canale dacă acestea afectează întregul sistem pentru o performanță bună. FoxTvRo se angajează să informeze clientul cu privire la orice modificare aduse grilei de canale și aceasta va fi vizibilă pe site in zona canale din meniu.

4. FoxTvRo își rezervă dreptul și se angajează să informeze clientul prin anunt pus in contul de client zona Recent News, in cazul unui incident de natura  hardware/software doar daca acesta durează mai mult de 2 ore și se angajează să remedieze incidentul în decurs de 4h-12h si maxim 48h in functie de gravitatea sa, in caz contrar clientul poate cere rambursarea daca problema tehnica nu a fost remediata in 48h.

5.Licența de acces FoxTvRo achiziționată este doar  pentru uz  personal si nu poate fi facuta public  prietenilor sau cunoscuților sub nici un pretext.
1-Pachetele de la 1 la 4 dispozitive TV/BOX simultan este permisa conectarea lor doar dintr-o locatie/1ip.
2-Pachetele TV+MobilTV este permisa conectarea lor cu nr de dispozitive TV (DOAR DISPOZITIVE TV/BOX) simultan doar dintr-o 
locatie/1ip.
3-Pachetele +MobilTv este permisa conectarea lor cu nr de dispozitive simultan Mobile sau Tabletae  doar de pe dispozitive Mobile/Tabletae (NU SI DE PE  TV/BOX) cu acces prin wifi/4G/3G cu liber ip din tara care face parte clientul.
4-
Nerespectare conexiunilor pentru dispozitivele TV si dispozitive Mobile/Tabletae asa cum sunt descrie mai sus si in pachete se cosidera frauda si vor fi suspendate fără nici un avertisment, indiferent de perioada în care este abonat la serviciul FoxTvRo.
5- Abonamentul suspenda va primi doar o imagine direct pe dispozitiv cu informatia de frauda si nu va avea acces la lista de canale TV.
6-Restabilirea abonamentului, clientul trebuie sa ne contacteze si va trebui sa  plateasca 50% din valoarea pachetului pentru a continua accesul la grila canalelor 
FoxTvRo, pentru frauda comisa in sistemul FoxTvRo si luarea la cunostinta de a respecta conditiile de conectare pentru viitor .
7-In caz contrar el va fi blocat definitiv pe site-ul nostru FoxTvRo si adaugat in lista neagra de fruda.

6. FoxTvRo oferă clientului posibilitatea de rambursare în primele 3 zile de la data achiziționării serviciului, prin aceeași metodă de plată care sa platit initial.
Condiții de rambursare:
1-Rambursarea clientilor in caz de probleme tehnice a sistmului peste 48h
Se face calculu cu perioada consumata si se ramburseaza diferenta ramasa.
2-NU rambursam clienti care nu a respectat conectarea pe numar de dispozitive simultan/locatie/ip asa cum este licenta achizitionata.
3-Rambursarea clientilor care au achizitionat accidental serviciul 
FoxTvRo.

1 zi    = 100% rambursare
3 zile = 50% rambursare
După 3 zile = 0% rambursare
Pentru rambursări, vă rugăm să ne contactați prin:
1- Telegrm: https://t.me/foxtvro.
2- Sistemul de Tickete din contul FoxTvRo.

7.FoxTvRo isi rezerva drepturile de  modificarea pretului la pachete  in orice moment si vor fi prezentate vizibil pe site. 
1-Platile online  pentru achizitionarea pachetelor,sunt foarte bine securizate de partenerul nostru autorizat de  procesarea platilor online prin card bancar.
2-FoxTvRo nu stocheaza informații bancare personale si nu este posibila plata programata automat din sistem.
Platile se pot efectua doar prin url primit de la operatorul nostru online prin telegram:
Contact telegram: https://t.me/foxtvro
FoXipTvRo.net - Asistenta si Plati
Program de lucru: Luni - Duminica:16:00 - 22:00 Ora din UK!

 

 Saturday, August 1, 2015

« înapoi